Kuvian Consulting v. Kurt Andersen

Kurt har i de seneste 32 år beskæftiget sig med opgaver indenfor IT-drift og udvikling, bl.a. i den finansielle sektor.
Heraf den seneste årrække indenfor konceptudvikling af selvbetjening for den finansielle sektor, samt projektledelse og rådgivning i større internationale virksomheder.
Læs mere på http://kuvian.dk

Yzervision v. Steen Petersen

Steen har mange års erfaring I it-branchen både som ansat I internationale firmaer, men også som selvstændig konsulent.
Steen har I en årrække arbejdet med ledelsesopgaver indenfor bl.a. forsvaret, men har i de seneste år beskæftiget sig meget med forretningsprocesser, herunder især ITIL processer hvor Steen er højt certificeret.

Rasmus Rønne, Solution Architect og SharePoint Specialist

Rasmus har arbejdet professionelt med SharePoint, Office 365, Apps og udvikling generelt siden år 2000. Rasmus har en bred erfaring indenfor systemarkitektur, -design og -udvikling.
Siden 2007 har Rasmus hovedsageligt arbejdet som SharePoint konsulent i større og mindre udviklings projekter. Her har han fungeret i forskellige roller som forretningskonsulent, scrum master, arkitekt, technical lead eller udvikler; estimeret, beskrevet og løst mange forskellige udfordringer i mange typer af organisationer.
Rasmus har indgående erfaring med udvikling af både forretningsløsninger, integrationsløsninger, selvbetjenings- og indberetningsløsninger, web-applikationer, windows apps, mv.
Læs mere på http://r-one.dk/

Enkebølle regnskab & administration, v. Karina Enkebølle

Karina er udlært økonomiassistent i 1999 og har siden 2014 arbejdet som selvstændig indenfor bogholderi og økonomistyring.
Karina har bl.a. været beskæftiget indenfor produktionsbranchen, advokatbranchen, køkkenbranchen og senest IT-branchen.
Læs mere på https://www.enkeboelle-regnskab.dk/